Нова визия на timeline за Facebook страници

Здравейте!

Ето една новина от последните няколко дни – Facebook страниците скоро ще имат нова визия за timeline. Периодичните промени във функционалността и външния вид на тази социална мрежа не са новост. В повечето случаи те предизвикват гнева на потребителите, но рано или късно всички привикват към тях. Със сигурност новата визия на timeline за Facebook страниците ще изисква определен период от време за нагаждане. Но промените този път са повече от положителни.

А те са:

1. Лесен достъп до най-важните инструменти за администраторите.

2. Бърз поглед към статистиките на страницата за седмицата.

3. Табове за по-бърза връзка вместо изображения под формата на миниатюри.

4. Удобно поле за създаване на публикация (статус, връзка и така нататък).

5. Подобрено поле за контакти

6. По-детайлна визия на харесванията (likes) на Facebook страницата.

7. Подобрен раздел „Относно“ (About), както и линк към Вашия website.

Ще си позволя да използвам за демонстрация на тази нова визия изображение от страницата на един изключително добър маркетолог, онлайн специалист и автор на много ценни книги – Гай Кавазаки. За целта ще се възползвам от възможностите на WordPress за вкъкване на Facebook постове директно в публикациите.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=706398769412428&set=a.134304433288534.37873.132853273433650&type=1&theater

Повече информация по темата за тази нова визия на timeline за Facebook страници можете да прочетете в самия Facebook от този линк: A Streamlined Look for Pages

Съвсем скоро тези промени трябва да засегнат и българските страници. Вие какво мислите по въпроса? Харесва ли ви тази нова визия на timeline за Facebook страници?